FŐOLDAL TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG MŰKÖDÉS LÁMPÁK, TERMÉKEK MIÉRT MI KÉPEK ÁRAJÁNLAT KAPCSOLAT

 

Dreamlake Production Kft.

Rátót u. 18.

H - 1144 Budapest

Tel:                     +36 70/943 6543

Mail:                    info@kert-vilagitas.hu

Internet:              www.kert-vilagitas.hu

Adószám:             14151192HU

Cégjegyzékszám:  Cg.01-09-891188

JOGI NYILATKOZAT

A Dreamlake Production Kft. honlapjának, illetve weboldalainak megtekintésével Ön elfogadja a Dreamlake Production Kft. jelen nyilatkozatban meghatározott feltételeit.

Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, ne látogassa honlapunk weboldalait!

1. FELELŐSSÉGET KIZÁRÓ NYILATKOZAT

A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat, megjelölés vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál. A weboldalakon megjelenő információk és adatok felhasználása kizárólag a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történhet. A Dreamlake Production Kft. rendszeresen gondoskodik a honlapon megjelenő adatok és információk frissítéséről, azonban azok teljessége, helyessége, illetve pontossága tekintetében nem vállal felelősséget. A Dreamlake Production Kft. nem felel a weboldalain harmadik személyek által közzétett adatokért, információkért. A Dreamlake Production Kft. nem felel azokért a károkért, amelyek a weboldalak használatával kapcsolatban, azok használatából vagy használatra képtelen állapotából vagy a weboldalak nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarból, az információtovábbítás esetleges késedelméből, számítógépes vírus vagy más rosszindulatú kódból, az adatátviteli rendszer hibájából, az adatok illetéktelen megváltoztatásából vagy más hasonló okokból keletkeznek.

2. Felelősséget kizáró nyilatkozat továbblinkelt oldalak esetében

Annak ellenére, hogy honlapunk tartalmát rendszeresen, alapos gondoskodással, folyamatosan ellenőrizzük, az oldalainkon található és külső oldalakra mutató linkek és az oldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A továbblinkelt oldalak tartalmáért kizárólag azok üzemeltetője tartozik felelősséggel.

3. Szerzői jogvédelmi nyilatkozat

A honlap teljes tartalmának – különösen a weboldalakon megjelenő szövegek, képek, grafikák, információk egyéb anyagok – felhasználása, hasznosítása forrásmegjelöléssel engedélyezett oly módon, hogy a felhasználó a felhasználás során a felhasznált adatok adattartalmát nem módosíthatja.

Tilos a tartalom egészét vagy bármely elemét módosítani, átalakítani, vagy reprodukálni, kereskedelmi célra, üzleti vagy azzal összefüggő célra bármely módon és formában felhasználni, hasznosítani, átruházni vagy rendelkezni vele.

A honlap tartalmának felhasználására, hasznosítására, illetve átruházására kizárólag a Dreamlake Production Kft. jogosult.

4. Itt olvashatja ADATVÉDELMI NYILATKOZATUNKAT

5. FELELŐSSÉGET KIZÁRÓ NYILATKOZAT jogi hatályossága

Ez a felelősséget kizáró nyilatkozat része a www.kert-vilagitas.hu oldalnak. Amennyilben egyes részei vagy egyes kifejezései ennek a szövegnek nem, vagy már nem illetve nem teljes egészében felelnek meg a hatályos jogszabályi helyzetnek, attól még a fennmaradó részei ezen dokumentumnak változatlanul érvényben maradnak.

  Gartenbeleuchtung Österreich

Minőségi igényes kertvilágítás
 
DREAMLAKE PRODUCTION 2010-2019

Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Rólunk